Ungdomsleir 2020

Ungdomsleir 2020

Velkommen til ungdomsleir i tiden 8. – 11. juli 2020

Rising Tabernakel inviterer igjen til ungdomsleir på Risøya i Gjeving, i Tvedestrand kommune. Vi har minner fra gode opplevelser fra tidligere år, og vi ser fram til inspirert forkynnelse som kan bygge opp troen og bringe oss nærmere Jesus Kristus. 

Det å være ung kristen i dag som ønsker å stå på ordet kan være utfordrende for enhver. Påvirkningen og kreftene fra omgivelsene rundt oss ønsker at vi skal senke garden og gå på kompromiss med Guds Ord. Men det finnes unge mennesker også i dag, som ønsker og stå for hele sannheten. Dette ønsker Rising Tabernakel og støtte opp under. Derfor arrangerer vi også ungdomsstevne i år.  Ved og komme sammen med andre unge som deler den samme dyrebare tro, kan vi gjøre hverandre sterke. Hebreerne  ”Og la oss ikke svikte vår egen forsamling, slik noen har for vane, men heller oppmuntre hverandre. Legg stadig større vekt på dette etter hvert som dere ser at dagen nærmer seg. ” 

Vi håper på mye god sang og musikk, og oppfordrer dere til å ta med egne instrumenter. Det er alltid trivelig med sanginnslag.

Leiren er for deg som har fullført 8. klasse på ungdomsskolen, og opp til 30 år, starter onsdag 8. juli, fra kl. 14:00, med registrering og pakking ut av bagasje på rommene. Vi forventer at alle er ferdig med dette innen vi samles til det første måltidet kl. 16:30. Dersom noen av praktiske grunner ikke rekker å komme tidsnok, vil vi gjerne ha beskjed på forhånd til leirleder Viggo Markussen på SMS +47 456 65 227.  Vi samles deretter til første møte kl. 18:00.

Overnattingen vil i hovedsak skje i Skipperstua, gutter og jenter i hver sin etasje. Pga. COVID-19 vil noen disponere det samme rommet som de også vil disponere under familiestevne. Dette for å lette rengjøringsarbeidet etter ungdomsstevnet. Alle måltider vil bli servert i spisesalen av skolens eget kjøkken.

Den siste tiden har vært spesiell for oss alle. Og pga. COVID-19, vil noe måtte gjøres annerledes i år. Både samlinger og aktiviteter vil bli lagt opp etter gjeldende regler fra  helsemyndighetene.

Viktig for alle, er at ingen deltagere har symptomer på COVID-19 ved ankomst til ungdomsstevnet eller får det i løpet av oppholdet. Skulle du være usikker på om du har symptomer er det best at du blir hjemme og får det undersøkt. Dette for å minimere risk for smitte til andre. Foreldre som sender barna sine på ungdomsstevnet må også være ansvaret bevisst på at de som kommer er friske og symptomfrie. Dersom du har meldt deg på og betalt men plutselig får symptomer som hindrer deg i å komme vil du selvsagt få beløpet refundert. Om du får symptomer i løpet av tiden du oppholder deg på ungdomsstevnet anbefaler vi at du reiser hjem. Dersom du får påvist COVID-19 på Risøya kan du i værste fall bli holdt der 2 uker i karantene på egne kostnader.

Pris pr. deltager til ungdomsleir er 1.550 NOK. Betaling gjøres på forhånd ved å overføre beløpet til menighetens konto: 2610.35.63541.

Betalingen må merkes med: U-leir – ”navn”.

Påmeldingsfrist: Så snart som mulig, senest 20. Juni 2020.
Det er et begrenset antall plasser!

Ting du bør ta med i tillegg til «det vanlige»:

 • Bibel og skrivesaker
 • Passende anstendig tøy for svømming/bading. Det blir organisert bading, gutter og jenter hver for seg.
 • Passende anstendig tøy for sportsaktiviteter
 • Vindtett jakke
 • Sovepose, laken og putetrekk
 • Solbriller, solkrem (og middel mot mygg og knott)
 • Lommelykt

Vi har en forventning fra alle om å:

 • Møte opp tidsnok til måltider, møter og aktiviteter i henhold til programmet
 • Respektere tidspunktet for leggetid og ro om kvelden
 • Kle seg anstendig til sports-aktivitet (ikke for stramt tøy eller bruk av shorts)
 • Eventuell bading i sjøen skjer med en ansvarlig leder til stede, gutter og jenter adskilt
 • Ikke forlate stedet (øya) uten først å avtale med leirleder
 • Ingen hopping fra brua
 • Bruke redningsvest ved opphold i kano eller kajakk

Vi ber om at alle må få en god og trygg reise til Ungdomsleiren, og at vi alle skal få oppleve noen minnerike dager sammen.  Hjertelig velkommen og Gud velsigne dere rikelig.


Vennlig hilsen
Rising Tabernakel

Viggo Markussen, leirleder
Telefon: +47 456 65 227


VIKTIG: Familiestevnet begynner den dagen ungdomsleiren slutter og det vil være på samme stedet. Det er egen påmelding for dette.


Påmelding / registration form


Husk at du først er påmeldt når du har betalt leiravgiften! / Remember that your registration is confirmed only when you have paid!

Comments are closed.