Ungdomssamling – PØG

Ungdomssamling – PØG

PØG er et arrangement for ungdom (fra du begynner på ungdomsskolen) som foregår 1 gang i måneden. Sjekk her for tidspunktene. Formålet er å samle en gjeng å ha det hyggelig sammen i et kristent felleskap. Vi reiser på skiturer, skogsturer og andre turer. Det er viktig å være ute og bli glad i naturen, men målet er at alle skal få en positiv opplevelse. På ettermiddag samles vi innendørs hvor vi spiser sammen og har sosialt felleskap og et kristent møte.

Ungdomsårene er en periode hvor mange viktige valg tas og det er viktig å få tilhørighet i en god vennegjeng. Ta gjerne kontakt med Viggo Markussen på tlf: 456 65 227 for mer info.


Lillehammer – PØG TUR

Husk å ta med: bibel, penn, papir sengetrekk/sovepose toalettsaker håndkle varme uteklær tøfler/varme sokker liten sekk grillspyd termos sitteunderlag drikkeflaske langrennski/slalomski penger til skipass brettspill musikkinstrumenter Betaling:650 kr betales før avreise.Kontonr.: 2610.09.61813 Merk betaling med "Hafjell 2019" + navn 15.-17. MARS 2019 Hei. Vi håper du blir med til Hafjell denne helgen. I år prøver vi et nytt leirsted som heter Mesnali Leirsted. Det blir en helg med masse morro ...
Les Mer…